Dit is een mooi voorbeeld, dat hopelijk goed te volgen is, van hoe je problemen met drivers kan oplossen. Tot mijn stomme verbazing begon er ineens een extra lampje op het kastje van de disk te branden. Ik had geen idee meer wat er op stond, maar kom o.a. Ik heb eerst de normale installatieproceduregeprobeerd, maar zonder stuurprogramma’s kom je daarmee niet ver. In de uitgepakte map staan nogal wat uitvoerbare bestanden, en geen enkele toelichting. Dit apparaat is in Apparaatbeheerte vinden achter Bluetooth – Intel Wireless Bluetooth, maar ook hier kan je weer veel simpeler kijken inde lijst met producten(Intel Wireless Bluetooth).

why are printer drivers so bad

En tot uw verbazing is dan plots uw startpagina aangepast. Of u heeft ineens een of andere duistere virusscanner.

Nvidias Game Ready

De update is vlekkeloos verlopen en de driver werkt ook goed. Heb zelf ook meerdere Windows 10 upgrades uitgevoerd en kan nog als tip meegeven dat je voordat je gaat upgraden eerst je virusscanner moet verwijderen van je PC. De GPU-gigant beweert overigens dat negentig procent van zijn gebruikers de drivers tóch al updatet via GeForce Experience. In de praktijk zou het volgens NVIDIA dus niet veel verschil maken. Maar dat neemt niet weg dat gamers de keuze onthouden wordt.

  • Het komt voor dat Avast niet goed van de pc wordt verwijderd en dan ook niet meer zichtbaar is in de lijst met geïnstalleerde programma’s.
  • Recycle gratis uw apparaten en verbruiksartikelen Brother biedt u de keuze uit een aantal programma’s om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktcartridges en apparaten te recyclen.
  • De ruimte die je terugkrijgt via de beschreven stappen verschilt per computer.

Hoe dan ook, ik ben blij voor je dat het is opgelost. Bedankt voor het duidelijk plaatsen hoe je het hebt opgelost, daar hebben andere gebruikers eventueel ook weer wat aan. Ik vind het verder natuurlijk geen probleem als forumleden zelf ‘opgelost’ in de titelnaam zetten als hun probleem is opgelost. Dit topic zal ik overigens wel open laten zodat eventueel andere mensen met soortgelijke problemen nog kunnen reageren. Alleen zijn de nForce onderdelen geen grafische componenten. Die twee lijken hand in hand te gaan als het gaat om pc kennis ontwikkelen. Voor Nforce-moederborden met geïntegreerde audio zijn wellicht een bijgewerkt BIOS (Basic Input/Output System) en bijgewerkte stuurprogramma’s nodig.

Bit Programma

Zo had ik Intel Chipset Device Software, en eenIntel High Definition Audio Controller waarvoor nieuwere versies waren. Voor elke installatie biedt het programma aan een herstelpunt te maken, wat ik zeker zou doen. Alle drivers worden keurig met versienummer in de map\ProgramData\DriverGenius\Downloads gezet, hoewel DriverGenius indien gewenst ook de installatie voor je verzorgt. Het programma heeft me ook al 2 keer uit een zeer lastige probleemsituatie geholpen waar Driver Genius dat niet had hier kunnen doen.

Er zijn vele merken en typen, de lijst met mogelijke hardware lijkt oneindig lang. Voor het goed functioneren van deze hardware is het noodzakelijk de juiste drivers te installeren. Om de gebruiker het zoekwerk naar deze drivers zoveel mogelijk uit handen te nemen, is Windows standaard uitgerust met een grote database met tienduizenden hardware drivers. In Apparaatbeheer staan de inmiddels door Windows gedetecteerde en geïnstalleerde hardware-items.

Ga naar de driverpagina van NVIDIA® en vul daar de gegevens van jouw videokaart in. Download vervolgens de nieuwste drivers voor jouw videokaart en start het gedownloade bestand op. Ik heb de mediacreation tool gebruik van Microsoft, dus ik n eem aan dat ik dan de laatste versie krijg. Ik heb via Windows update in ieder geval geen Updates meer. Ook Nvidia heeft ‘Game Ready’ GTA 5 driver voor GTA 5 op de PC uitgebracht Je kunt de laatste update van Nvidia downloaden via de link. Nvidia heeft de driver net op tijd gereleased voor de langverwachte release van Grand Theft Auto 5.